Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Status Vákuumfóliázó gép Homevac HV-100- fehér

39.900 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: ST-VHV100
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Prémium minőségű vákuumgép nagyobb háztartásokba.

A HV100 Vacuumgép ideális olyan közepes méretű háztartások számára, amelyek értékelik a jó minőségű élelmiszereket, és minimalizálják az élelmiszer-pazarlást.

Vákuumos lezárófej fejlett vákuum- és tömítési funkciókkal mindenféle élelmiszer vákuumcsomagolásához

A HV100 a középkategóriás vákuumgépek továbbfejlesztett változata. Fejlett vákuum- és tömítési beállításokkal rendelkezik, amelyek korábban csak a professzionális vákuumcsomagoló gépekben léteztek. Vákuumcsomagolja az élelmiszereket úgy, mint a profik.

  • Automatikus vákuumcsomagoló funkció (Vacseal) állítható tömítéssel – nedves beállítás zsíros és nedves élelmiszerek vákuumcsomagolásához.
  • Kézi impulzusos vákuumcsomagolás (impulzus) a precíz levegőszíváshoz. A szivattyú csak addig működik, amíg Ön megnyomja a gombot, és pontosan abban a pillanatban áll le, amikor elengedi. Ez azt jelenti, hogy optimális vákuumot érhet el a tasakban anélkül, hogy felszívná a nedvességet vagy összetörné az ételt.
  • Használjon Gyengéd vákuumcsomagolást puha és nedves élelmiszerek tárolására. A szivattyú lassan működik, így könnyebben szabályozható a vákuum a tasakban.
  • Stop gombbal bármilyen folyamatot megszakíthat. Nagyon alapvető funkciónak tűnik, de gyakran jól jön, ha leállítjuk a porszívózási folyamatot, mielőtt a gép beszívja a levegőt, vagy leállítjuk a lezárási folyamatot, mielőtt a gép lezárná a zacskót, és az kárba veszne.

A frissítések mellett a HV100 rendelkezik az összes tipikus Status funkcióval is, amelyek a Status vákuumtömítőket a legjobbak közé teszik a piacon.

  • Vákuumos tömítésű vákuumtartályok Impulzus funkcióval. A melléklet a vásárláshoz tartozik. A vákuumtartályok kiválóan alkalmasak folyadékok tárolására, valamint gyümölcsök és zöldségek tárolására mindennapi használatra.
  • A folyadékcsapda megakadályozza a nedvesség bejutását a gépbe. Ha a gép beszívja a nedvességet, csak ürítse ki a folyadéktálcát és szárítsa meg, és már folytathatja a vákuumcsomagolást. Ha hasonló történik az alacsonyabb árú vákuumtömítőkkel, azokat nem lehet megjavítani.
  • A vákuumcsomagolás során a fedél lezárása szabad kezet biztosít. Ez azt jelenti, hogy könnyedén beállíthatja a táskát és formázhatja a kívánt formát.
  • A penge számára kialakított csatorna megkönnyíti a fóliatekercs zacskóba vágását. Az egyenes vágáshoz húzza át a tekercset a kezelőszervek és a fedél közötti nyíláson, és vágja le a tekercset a kívánt hosszúságúra.
Az impulzusos vákuum funkció jól ismert a professzionális vákuumcsomagoló gépekben. 
A HV100 Vacuum Sealer pontos beállításai lenyűgözik Önt. A vákuumcsomagolás a háztartásokban még soha nem volt ilyen precíz és hatékony.

Modern háztartásokhoz tervezve

A HV100 kompakt és elegáns, és nem foglal sok helyet, így mindennapi használatra a konyhapulton tarthatja.

A HV100 nem foglal sok helyet a konyhában, és felhasználóbarát.

A legjobb eredmény elérése érdekében használjon Status vákuumzacskókat és fóliatekercseket

Vákuumos zacskóink a legjobbak közé tartoznak a piacon, mivel három olyan kritériumnak felelnek meg, amelyek garantálják az optimális tömítési teljesítményt és a minőségi tárolt élelmiszereket:

  • a fólia vastagsága legalább 100/130 μm,
  • kiváló minőségű anyagok (poliamid és polietilén), élelmiszer-minőségi tanúsítvánnyal,
  • a keresztezett minta magassága és alakja .
Ha problémái vannak az élelmiszerek vákuumcsomagolásával, először ellenőrizze a használt zacskók minőségét!

A minőségi vákuumzsákok kulcsfontosságúak a gördülékeny vákuumcsomagolási folyamathoz. A nem megfelelő mintázatú vékony vákuumzsákok sok problémát okoznak.

Ha meg szeretné óvni ételei minőségét, vákuumcsomagolja azokat Status élelmiszer-vákuumzacskókba.

Technikai információ

  • Szivattyú térfogata: 8 liter/perc
  • Vákuumnyomás: – 750 mbar
  • Max. a táska szélessége: 280 mm

HV-100 fóliázógép használati utasítása

Az első használat előtt távolítsa el a biztonsági dugót a fedél belsejéből.

Javasoljuk, hogy tegye el ezeket és használja őket a gép szállításakor és tárolása közben

a tömítések rugalmasságának védelme érdekében. Továbbá soha ne zárja le a fedelet, amíg a gép nincs használatban.

A gép előre be van állítva Dry (vákuum) élelmiszer funkcióra és Normál (tömítési) mód, amely módosítható a VACSEAL gomb megnyomásával lentebb leírtak szerint.

Határozzuk meg a fólia megfelelő hosszát amely hosszabb legyen néhány centiméterrel az ételek hosszához képest, amit vákuumcsomagolni szándékozik.

Vágja le a fóliát a mellékelt pengével.

Helyezze a gépet vízszintes, sima felületre ahol legyen elegendő hely az élelmiszerek zacskókba helyezéséhez.

Helyezze a fólia egyik nyitott szélét a tömítőcsíkra egészen a tömítésig

és zárja le a fedelet a fedél bal és jobb szélének megnyomásával.

Használja az előre beállított Dry módot, és nyomja meg a Seal gombot. Ha azt

veszi észre, hogy a tömítés nem jó minőségű, váltson a Nedves módra, amíg a tömítés minősége javul.

A lezárási folyamat során a lámpa világít és a szivattyú működik.

Ha a lámpa kialszik, nyomja le az oldalsó gombokat és nyissa ki a fedelet.

AUTOMATIKUS ÜZEMMÓD: VACSEAL GOMB

Szilárd és kemény élelmiszerek vákuumcsomagolására használják, mint pl pácolt húskészítmények, kemény sajtok, diófélék...

Helyezze az élelmiszert a zacskóba. A tasak mindig legyen hosszabb, mint a benne lévő élelmiszer csomagolás.

Helyezze a tasak nyitott végét a tömítő tömítések közé.

A vákuumcsomagolási folyamat során az zacskó élnek a vákuumozó csík közepén kell lennie.

Hajtsa le a fedelet, és zárja le a fedél bal és jobb szélén lévő gombbal.

Normál üzemmód (automatikus vákuumcsomagolás)  a szilárd és száraz élelmiszerekhez előre be van állítva (a lámpa világít).

Hagyja így.

Nyomja meg a Vacseal gombot.

A vákuumozás ideje alatta Vacseal lámpa világit, a forrasztás közben a Seal lámpa világít.

Amikor a Seal jelzőfény kialszik, a vákuumzsák  zárt.

Tartsa lenyomva az oldalsó gombokat a fedél feloldásához.

Javaslat: Zsíros vákuumcsomagolás esetén illetve pácolt húskészítmények (különösen szalonna) esetében javasoljuk, hogy a zacskó széleit hajtsa kifelé, mielőtt behelyezi az élelmiszert a zacskóba, majd hajtsa ki a élei vissza a helyükre. Ezzel biztosítható, hogy a szélei ne zsírosodjanak el, és a zacskó rendesen le legyen hegesztve.

Ha észreveszi, hogy a gép folyadékot szív fel AZONNAL állítsa le a vákuumcsomagolási folyamatot a Stop gomb megnyomásával. Ha a vákuumcsomagolási folyamatot nem állítják le időben és a folyadék belép a vákuumcsatornába, akkor vegye ki a folyadéktálcát és tisztítsa meg az alábbiakban leírt folyamatot követve:

-Oldja ki és nyissa fel a fedelet. Emelje fel a tálcát a tömítések közvetlenül felfelé.

Öntse ki a folyadékot, és alaposan törölje be a tálcát és annak teljességét.

Tegye vissza a tálcát és folytassa vákuummal a csomagolást.

Amikor folyadék kerül a folyadéktálcába,

emelje fel közvetlenül a tálcát, öntse ki a folyadékot, és szárítsa meg a tartályt alaposan.

KÉZI ÜZEMMÓD: PULSE GOMB

Kényes és nedves élelmiszerek vákuumcsomagolására használható mint a friss hús, hal, blansírozott zöldségek, gyümölcsök, sütemények, kenyér, lágy sajtok és hasonlók.

Az impulzus vákuum fokozatosan szívja fel a levegőt, amíg meg nem állapítja, hogy elegendő levegő távozott a zsákból.

Lágy és nedves élelmiszerek vákuumcsomagolásakor ne feledje, hogy különös figyelmet kell fordítania a zacskóra.

• Vákuumos csomagoláshoz használja a Gyengéd vákuum üzemmódot különösen finom ételeknél, hogy biztosítsa a legpontosabb légszívás szabályozását.

• Használja a folyékony tömítés funkciót az erősebb tömítés érdekében nagyon folyékony élelmiszerek vákuumcsomagolásánál.

Helyezze a zacskó nyitott végét a forrasztó csikra , zárja le a fedelet, és nyomja le

a széleknél.

Távolítsa el a levegőt a Pulse gomb megnyomásával:

Amíg a Pulse gombot lenyomva tartja a vákuumszivattyú működik, amikor elengedi

gomb megnyomásával a művelet leáll. A zsákban specifikus vákuumnyomást érhet el

több egymást követő gombnyomással. Ha úgy becsüli, hogy elegendő levegőt szívtak el

figyelje amikor a folyadék elkezd szivárogni a  gép felé akkor engedje el a gombot.

Ha elérte a kívánt negatív nyomást, nyomja meg a Lezárás gombot a zacskó lezárásához (a

Tömítésjelző lámpa és a szivattyú bekapcsol).

Amikor a zacskó le van zárva, a Seal jelzőfény kialszik.

Tartsa lenyomva az oldalsó gombokat a fedél feloldásához.

Javaslat: A vákuumcsomagolás legbiztonságosabb módja szinte mindenféle gyümölcsöt és a legtöbb zöldséget, friss húsokat, gombákat és hasonlókat le kell fagyasztani néhány órával a vákuumcsomagolás előtt. Ily módon az élelmiszer ( például eper) teljesen megőrzi alakját, és nem áll fenn annak veszélye, hogy a folyadék beszivárogjon vákuum csatornába.

Tisztítás és karbantartás: szükség esetén nedves törlőkendővel tisztítsa meg a gépet.

Garancia:
a Status termékcsaládra vonatkozó garanciát itt tekintheted meg: Status garancia

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 12. 05.
A weboldal áttekinthető, a rendelés gördülékeny, a kiszállitás nagyon gyors volt. Hétvégén használatba vettem a vákuumfóliázót és remekül végezte a dolgát. Nagyon elégedett vagyok az üzlettel és vásárolt termékekkel is.