Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

STATUS garancia

Cégünk a STATUS prémium minőségű vákuum- és konyhatechnológia hivatalos magyarországi forgalmazója.

A prémium minőség mellett prémium szolgáltatást is nyújtunk a nálunk vásárolt STATUS termékekre, ezért rendeltetésszerű használat mellett az alábbi, gyártó által vállalt termékgaranciát biztosítjuk vásárlóink felé:

Vákuumtárolók
Minden típusú vákuumtárolóra 3 év garanciát vállalunk.
A vákuumdobozokhoz kizárólag STATUS kézi és elektromos vákuumpumpa illetve vákuumfóliázó gép használható, melyek minden típusú STATUS dobozzal kompatibilisek.

A STATUS vákuumpumpák és vákuumfóliázó gépek intelligens kialakításuk és működésük miatt a levegő kinyerését követően automatikusan leállnak, így nem képeznek olyan mértékű nem kívánatos vákuumhatást, ami kárt tudna tenni a dobozokban.


Más típusú és márkájú vákuumpumpákkal vagy fóliázó gépekkel nem kompatibilisek, mivel használatuk során az edények károsodhatnak, az ebből fakadó hibákért felelősséget nem vállalunk.

Vákuumfóliázó gépek
Minden típusú vákuumfóliázó gépre 2 év garanciát vállalunk.

Provac 360 professzionális vákuumcsomagoló
5 év garanciát vállalunk.

Konyhai eszközök és vákuumkiegészítők
3 év garanciát vállalunk.

A garancia igénylésének módja
Kizárólag az írásban rögzített jótállás iránti igényt tudjuk elfogadni, ezért kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@safis.hu e-mail címen. 

Telefonon történő megkeresés esetén is szükséges azt írásban is megerősíteni. Egyéb online felületen (pl: Facebookon) történő panaszt és igénylést nem áll módunkban figyelemmel kísérni és kezelni.

A hatályos jogszabály szerint a Vásárlónak számlával szükséges bizonyítania a vásárlás tényét, ezért kérjük készítse elő a vásárláskor kapott számlát.