Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kulacs: Divat vagy környezetvédelem?

Kulacs: Divat vagy környezetvédelem?
Világszerte óriási gondot okoz a környezet megóvása a felhasznált és eldobott egyszer használatos műanyag palackok miatt. A kulacsok használatával megoldódni látszik ez a probléma.

Egy ember évente átlagosan 168 műanyag palackot pazarol el, melyeknek legalább 500 évre van szükségük a teljes lebomláshoz.
A természetben eldobott palackok azon kívül, hogy nem csak hogy nem esztétikusak, ráadásul még az állatok természetes élőhelyén óriási károkat is képesek okozni.

A palackos vizek minősége és összetétele sajnos sokszor nem megfelelő. A PET palackokban tárolt vizek minősége függ ugyanis a szállítás és raktározás módjától és időtartamától. Ráadásul ha palackos vizet vásárolunk, legalább 255-ször többet fizetünk ki, mintha minden esetben friss- vagy szűrt csapvízzel töltenénk meg kulacsunkat.

A kulacsok használatával azonnal környezetbarát üzemmódra váltunk, hiszen csökkentjük:

  • a túlfogyasztást,
  • a háztartási hulladékot,
  • a környezetszennyezést,
  • és ezáltal az ökológiai lábnyomunkat.

                    


    A jó minőségű kulacsok hosszú élettartamuk miatt rendkívül gazdaságosak. Gondos tisztítás és tárolás esetén éveken át szolgálhatják az egészségünket a mindennapokban. Kéznél vannak és gondoskodnak folyamatos hidratáltságunkról.

    A hab a tortán az, hogy ráadásul trendi megjelenést is kölcsönöznek. Öltözetünk stílusához és színvilágához mindennap kiválaszthatjuk a megfelelő kiegészítőt, egy elegáns vagy épp sportos kulacs formájában.