Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vákuumfóliázó / csomagoló gép, SV-2000 (dupla motor-full extra) (Fehér)

59.900 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Az egyik legerősebb háztartási vákuumozó gép a piacon!

Automata gépi vákuumozás, légmentes tér kialakítás, hosszabb élettartam ételei frissességének megőrzése érdekében!

Minden amit az SV-2000-es vákuumfóliázó gépről tudnia kell...

  • Modern kivitelezésű, gyors és hatékony fóliázógép, alkalmas nagyobb mennyiségű hús és más készítmények, ételek automatikus vákuumozására.
  • Dupla vákuummotoros, hosszú élettartamú, nagyobb hatásfokkal dolgozik mint a hasonló vákuumozó gépek, -800 mbar nyomást képez, 22 liter/perc szívóteljesítmény, alacsony energiafogyasztás.
  • A gép fullextra kivitelezésű: vágókéses, fóliatartós, mert a vákuumfólia -tekercs a gépen belül helyezkedik el, ez biztosítja a gyors és könnyű használatot. Bepattintható a fedele, így nem kell leszorítva tartania.
  • A Szlovéniában fejlesztett és gyártott gép, szivárgó folyadék elleni védelemmel van ellátva.
    Automata szívás és légmentes hegesztés.
  • Külső szívófejjel van ellátva, amely külön csatlakoztatható, így a többi Status vákuumedényeit is könnyedén légmentesíteni tudja vele.
  • Egyszerű használat : levágja a megfelelő méretű fóliát, belehelyezi az ételt, beállítja a szívótorokhoz, bepattintja a fedelet, megnyomja a gombot. A gép automatikusan biztosítja a légmentes zárást, a termék azonnal a hűtőbe vagy a fagyasztóba helyezhető.
  • Speciális fóliát rendelhet hozzá, amely biztosítja a levegő tökéletes kiszívását. Többféle méretben, végtelenített vágható tekercsben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.