Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fáradt vagy és kimerült? Párna? Egészségedre!

Fáradt vagy és kimerült?  Párna? Egészségedre!

Egy kiadós alvás után is fáj a nyakad és vállad?
Gondoltál már arra, hogy nem a megfelelő párnát használod?
Tönkölypelyva párna az egészséged védelmére!

A tönkölybúza az egyik legősibb gabonafajta, a Kárpát-medencében nyolcezer éve terem. Jótékony hatásáról már a német bingeni Szent Hildegárd is írt a XII. század közepén. A tönkölybúza negyven olyan ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyek felszívódnak és semlegesítik a savas folyamatokat.


Pelyvája 90%-ban kovasavat tartalmaz, amely évekig párolog; ennek a kisugárzásnak köszönhetően fejti ki jótékony hatását a tönkölypelyva párna. A kovasav bőrön keresztül behatol a kötőszövetbe, ezáltal enyhíti a reumás és az izületi fájdalmakat, a krónikus gyulladásokat, csökkenti a hát és derékfájást.

 
A tönkölyhéj levegős, könnyű, mégis stabil töltetet ad, tehermentesíti a nyakizmokat, így tökéletesíti a nyaki vérellátást. Segít a nyak és váll fájdalmakon és az ebből kialakuló migrénes fejfájás enyhítésében. A tönkölypelyva héjjal töltött párna kényelmes fekvést biztosít, optimálisan támasztja meg a testet, felveszi a fej és a test vonalát, így ellazítja az izmokat, segíti a nyugodt és mély alvást.

A gabonahéj töltet jól átszellőzik, nem melegszik túl, így izzadós típusoknak is nagyon jó választás a tönkölypelyva párna. A gabonahéj halk zizegésével a természetet varázsolja körénk, ahol a testünk és a lelkünk egyaránt megpihen, így teszi az alvást tökéletesen nyugodttá és pihentetővé.