Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Natur Tanya® SLIMBIOTIKUM – lactis 420 HOWARU® Shape fogyókúrázóknak 30 db

9.990 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: NT-SB420
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

NATUR TANYA® SLIMBIOTIKUM

A Natur Tanya® SLIMBIOTIKUM tudományos kutatásokban vizsgált liofilizált élőflórát, valamint szerves krómot tartalmazó étrend-kiegészítő, gyomorsav-ellenálló kapszulában.
Termékünk egy szabadalommal védett (WO 2010/146568, WO 2011/013106, WO 2017/178315, WO 2017/178316), széleskörű dokumentációval rendelkező baktériumtörzset [Bifidobacterium animalis subsp. lactis B420TM (ATCC SD6685)(HOWARU® )] tartalmaz, mely a világhírű IFF cég fejlesztése.
Ennek a törzsnek a teljes genomtérképe feltérképezésre került, biztonságos és jól tolerálható.

• 10 MILLIÁRD ÉLŐFLÓRA ADAGONKÉNT
• 40 MCG SZERVES KRÓMMAL
• KIFEJEZETTEN FOGYÓKÚRÁS ÉTREND KIEGÉSZÍTÉSÉRE
• GYOMORSAV-ELLENÁLLÓ, NÖVÉNYI KAPSZULATOKBAN
• NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TARTÓSÍTÓSZERT ÉS AROMÁT
• FÜGGETLEN, AKKREDITÁLT LABORBAN IS BEVIZSGÁLT TERMÉK
• VEGÁN, GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES FORMULA TERMÉKÜNK

10 MILLIÁRD ÉLŐFLÓRÁT TARTALMAZ ADAGONKÉNT! - SZERVES KRÓMMAL DÚSÍTVA, AMELY KIVÁLÓ KIEGÉSZÍTŐJE A FOGYÓKÚRÁS ÉTRENDNEK.
A szerves króm hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához, valamint részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, mint például a szénhidrát és a zsír.

SLIMBIOTIKUM - KONTROLLÁLT GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA

A GYÁRTÁSI FOLYAMAT AZ EGYIK LEGINKÁBB BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐ A TERMÉK MINŐSÉGÉRE.
Ez fokozottan igaz az élőflórákat tartalmazó funkcionális kiegészítőkre. Az élőflórák rendkívül érzékenyek, hőre, fényre, páratartalomra, nedvességre, könnyen elpusztulnak vagy elveszítik egyes részeiket és metabolikusan aktív vegyületeiket.

Ezért először a felhasznált élőflóra teljes genomjának feltérképezése, majd stabilizálása a cél.
Ez precíz genomikai és metabolomikai elemzéssel kezdődik. A B. lactis B-420 genomja 1,938,595 bázispárt tartalmaz, fontos, hogy ne történjenek benne genetikai, vagy fiziológia változások a feldolgozás során.

A kontrollált gyártástechnológia több lépcsős munkafolyamatok szabadalmazott, és harmadik fél által is ellenőrzött rendszere.A teljesen feltérképezett törzs, nemzetközi törzsgyűjteményben kap helyet, ezzel garantálható a konkrét fenotípus.

• A SLIMBIOTIKUM a teljes élő baktériumot tartalmazza, mely életképes az eltarthatósági idő végéig.
• A SLIMBIOTIKUM garantálja az élőflóra mennyiségét a minőségmegőrzési idő végéig, sőt a kontrollált gyártástechnológia még túl is biztosítja ezt, ezért az élőflóra mennyisége a gyártás pillanatában, a címkén feltüntetett hatóanyagtartalom háromszorosa, azaz 30x109 CFU (30 milliárd).

Mivel a gyomor savas közege hatással lehet a bifidobaktérium életképességére, ezért a további stabilitás érdekében a hatóanyagokat késleltetett hatóanyagleadású, gyomorsav-ellenálló növényi kapszulába (DRcaps®) zártuk, így segítve a biztonságos eljutást, eltérő pH értékek mellett, a bélflóráig. A termék stabilitásának megőrzését és védelmét még a bliszter csomagolás is támogatja, hiszen ez a legkorszerűbb lezárási képességet biztosítja oxigén és nedvesség ellen az élőflóra számára.

Például a műanyagpalackok nem azok a csomagolóeszközök, melyek képesek az élőflórák védelmére, és életképességük megőrzésére, hiszen nem védenek a nedvesség és oxigén ellen, melyre az élőflórák nagyon is érzékenyek.

FONTOS A KÜLÖNBSÉG VAN A FAJOK, A TÖRZSEK ÉS A BAKTÉRIUM TÖRZSEK KÖZÖTT!

Egy élőflóra élettani tulajdonságai a DNS „ujjlenyomatához” köthetőek, amit a nemzetségnév (Bifidobacterium), fajnév (pl. animalis subsp. lactis) és a törzs megnevezés (B420TM) után egy azonosító szám jelöl (ATCC SD6685).

Nemzetség Faj Alfaj Törzs Nemzetközi törzsgyűjtemény letétbehelyezési azonosító száma
Bifidobacterium   animalis  subsp. lactis B420TM ATCC SD6685

Nettó tömeg: 15 g (30 db)

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), kukoricakeményítő, DRcaps® gyomorsavellenálló kapszulahéj [hidroxipropil-metil-cellulóz, zselésítőanyag (gellángumi)], liofilizált (fagyasztva szárított) élőflóra [Bifidobacterium animalis subsp. lactis B420TM ATCC SD6685 (HOWARU® )], csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), szerves króm [króm(III)-pikolinát].

Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula, lehetőleg étkezés előtt, bő vízzel lenyelve. Nyelési nehézség esetén, a kapszula tartalma belekeverhető hideg ételbe vagy italba, amelyet azonnal el kell fogyasztani. Antibiotikumos kezelés alatt is egyaránt alkalmazható, de érdemes az antibiotikum bevétele előtt vagy után 2 órával használni.
Hosszú távú használata javasolt.
3 éves kortól alkalmazható.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 180 nap.

Hatóanyagok a napi adagban  1 kapszulában
 Liofilizált élőflóra

[Bifidobacterium animalis subsp. lactis B420TM ATCC SD6685 (HOWARU®)]
10x10 (10 milliárd) CFU*

Élőflóra mennyisége a gyártás pillanatában, a hatóanyagtartalom garantált biztosításához: 30x1 0 9 CFU (30 milliárd).
 Szerves króm (króm-pikolinátból)  40 µg (100%**)

Adagok száma a termékben: 30

ATCC: American     Type     Culture      Collection
HOWARU® is a registered trademark of IFF or its affiliates.

**NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.

*CFU: colony forming unit, telepképző egység (a minőségmegőrzési idő végéig, megfelelő tárolási körülmények mellett).

Laktóztartalom: < 0,1 g/100 g
• A termék alkalmazható vérhígító mellett
• A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában
• A termék alkalmazása mellett ügyeljen az egészséges életmódra, beleértve a megfelelő mennyiségű fizikai aktivitásra, és a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendre. A hosszú távú és hatékony testsúlycsökkentés támogatásához forduljon megfelelő szakemberhez.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, legfeljebb 25 °C-on, 60%-os relatív páratartalom alatt, sugárzó hőtől, fénytől és nedvességtől, valamint gyermekek elől elzárva tartandó!

OGYÉI ny.sz: 31719/2023

100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.