Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mag Maxx - Aurum 10 ImmunQueen, kiemelkedő antioxidáns tartalmú gyümölcskrém koncentrátum 120g

6.990 Ft
Menny.:
Elérhetőség: 2 db raktáron
Várható szállítás: 2022. október 11.
Cikkszám: MMX-A10IQ
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Immunerősítés, megújult formában.
Az ImmunQueen termékcsaládunk különleges technológiával és a minőségi alapanyagokkal hozza el otthonunkba a friss gyümölcsökben megtalálható vitaminokat, ásványi anyagokat, koncentrált formában.
Az Aurum10 finom ízével és gondosan összeválogatott gyümölcsökkel és zöldségekkel biztosítja a család minden tagjának a napi gyümölcsbevitelt.
Magas antioxidáns tartalma kiemelkedő és teljesen vegyszermentes, adalékanyagmentes.

A speciális eljárás egyedülálló, mivel a feldolgozás során 40-45 Cesius fok felé nem emelkedik a hőmérséklet, így a hasonló termékekkel szemben itt valóban megmarad a gyümölcsök és zöldségek beltartalmi értéke és a vákuumtechnológiának  köszönhetően tartósítószer sem szükséges, így nyugodt szívvel adhatjuk gyermekeinknek és az egész családnak.

Összetevők:
gránátalma,  cékla,   meggy,  szőlő,  tőzegáfonya,  fekete bodza,  homoktövis,  sárgarépa, alma, csicsóka.

Kizárólag a nátrium jelenlétéből adódóan tartalmaz sót, illetve gyümölcsökben és zöldségekben természetesen előforduló cukrokat.

AJÁNLOTT FOGYASZTÁSI MENNYISÉG:
Felnőtteknek ajánlott naponta 2-3 teáskanál ,
gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. 

A termék átmenetileg a tünetek felerősödését okozhatja.
Javasoljuk tartsa be az adagolási mennyiséget.

Allergén információ:
nyomokban zellert tartalmazhat.

Az Aurum10 nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó! Mindig tiszta kanállal nyúljunk az üvegbe! 

AZ ÖSSZETEVŐK JÓTÉKONY HATÁSAI A SZERVEZETRE:

Cékla

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Sárgarépa

A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

Tőzegáfonya

Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmú. Hatására hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amely erős antibakteriális hatású a húgyúti rendszerben, és gátolja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását.

Alma

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.

Fekete bodza

A bodza bogyó igen gazdag létfontosságú vitaminokban (C, A, E, B1, B2, B3), ásványi anyagokban, aminosavakban, fehérjékben és flavonoid típusú vegyületekben. A fekete bodza támogatja az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, főként az A és B vírusok által okozott influenzával szemben.

Homoktövis

Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, flavonoidokat, gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban, ezekkel növelve a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.

Meggy

A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.

Vörös szőlő

A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.

Csicsóka

Csicsóka a téli és a kora tavaszi időszakban kiváló tápanyagraktár és forrás a szervezetünk számára. Tartalmaz káliumot, magnéziumot, kalciumot, foszfort, vasat és cinket, valamint B1-, B2-, B3- és C-vitamint. És hogy, mi az az inulin? Az inulin vízben oldódó élelmi rost, mely számos növényben (cikória, vöröshagyma, fokhagyma, gyermekláncfű, közönséges bojtorján, agave, endívia, articsóka) megtalálható, de a leggazdagabb inulin forrás a csicsóka. Az inulin egy olyan összetett szénhidrátvegyület, amely a szervezet nem képesek lebontani, tehát bontatlanul halad át az emésztőrendszeren. Csak a vastagbél baktériumflórája kezdi bontani, így jótékonyan hozzájárul a bélműködés elősegítéséhez (lágyítja a székletet). Az inulin tartalmú élelmiszerek flatulenciát (bélgázképződést, szelet, puffadást) okozhatnak. A rost hatására mérséklődik a cukorfelszívódás, ritkábbak a vércukor ingadozások, így a cukorbetegek számára is ajánlott. Rosttartalma miatt pedig diéta idejére is javasolt – diétázóknak, fogyókúrázóknak, aktív sportolóknak. Bélflóra helyreállító hatása is közismert, mely antibiotikumos kezelések alkalmával, valamint gyomor vagy bél eredetű panasz esetén fogyasztása fokozottan célravezető. Jótékony hatása van a máj, a lép és a hasnyálmirigy működésére, sőt rákellenes (mellrák) hatása is ismert. Vérnyomás, koleszterin és triglicerid-szint csökkentő hatása miatt pedig szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére is ajánlott.

Súly: 120g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.