Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fermentált Fekete Fokhagyma

2.990 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

800mg, standardizált fekete fokhagyma kivonat1, növényi kapszulatokban, szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül! A szív és az immunrendszer normál működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért.2 

  • Vegán készítmény

  • Gluténmentes termék

  • Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül

  • Egyedülálló, növényi kapszulába zárt formula

  • Magas, 800 mg hatóanyagtartalom

  • Ami 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg

  • Nincs se szag, se kellemetlen utóíz

     

    Több, mint fokhagyma!

    A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymá­ból állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé­res színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.

    A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzi­matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg.

    Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrlemé­nyét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk.

    A fermentált fekete fokhagyma élettani hatásai

    2A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben.

    Kiknek ajánljuk a Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma terméket?

  • rendszeresen dohányzó személyeknek

  • cukorbetegeknek

  • azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét

  • azoknak, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket

  • azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét

  • azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintre

  • Hatóanyag a napi adagban

    1 kapszulában

    2 kapszulában

    Fermentált fekete fokhagyma kivonat

             amelyből standardizált S-allil-cisztein

    400 mg

    400 mcg

    800 mg

    800 mcg

    A termék gyártója a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 22000 rendszer szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn. 

    Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 

  • A termék 3 éves kortól alkalmazható.
  • A termék vérhígítók melletti használatával kapcsolatban konzultájon kezelőorvosával
  • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén.
  • A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában.
  • Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

    A KAPSZULA TARTALMA ANNAK SZÉTNYITÁSÁVAL BELEKEVERHETŐ HÚSOK PÁCÁBA, FŰSZERKEVERÉKEK készítés, VAGY ÍZLÉS SZERINT KEDVENC SALÁTÁDHOZ IS. 

    Nettó tömeg: 15,5 g (30 db)

    Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában 

    Adagolási javaslat: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve. 

    Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.