Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Demeter Chocolate - Cukormentes & Laktózmentes étcsokoládé meggyel, mandulával és makadámdióval

1.790 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DC-CMLMÉ
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A Cukormentes és laktózmentes étcsokoládé meggyel, mandulával és makadámdióval egy elegáns és ízletes választás azoknak, akik figyelnek az étrendjükre.

Ez a csokoládé 100% kakaóvajtartalommal és maltitollal készül, garantálva a kirobbanó ízélményt. A mandula és a makadámdió érzéki harmóniája párosul a meggy élénk fanyarságával, mindezt selymes étcsokoládéval ölelve. Egy pillanatra sem fogod tudni levenni róluk a szemedet és a kezedet, miközben élvezed a finom ízek játékát minden falatban.

Összetevők:
A csokoládé összetevői:
 kakaómassza, maltitol, kakaóvaj, liofilizált meggy, pörkölt mandula és makadámdió, emulgeálószer: szójalecitin, vanília kivonat.
Kakaó szárazanyag tartalom: 60%

Mi az a liofilizált gyümölcs?

A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás egy tartósító eljárás, mely során a szárítani kívánt, vizet tartalmazó gyümölcsöket hirtelen lefagyasztják, majd alacsony nyomáson, lassan felmelegítve a jéggé fagyott vizet kivonják belőle. Ekkor érdekes roppanós állaga lesz a gyümölcsnek, majd amint a folyékony csokoládéba tesszük, felszívja magát a csoki kakaóvajából és visszapuhul.

Miért jó az ilyen gyümölcs?

A lifolizált gyümölcsöket termékeink elkészítése során főleg azért szeretik használni, mert nem tartalmaznak hozzáadott aromát, cukrot, adalékanyagot. A legjobb benne mégis az, hogy a speciális liofilizálási folyamat nem bontja le a vitaminokat és az értékes összetevőket pedig a gyümölcsben tartja.

Tömeg

50 g

Méretek

163 × 82 × 15 mm

Allergének

szójalecitin, makadámdió, mandula

Édesítőszer

maltitol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók