Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BabyUnic Baby Kit

Kedvezményes előrendelés
122.990 Ft
98.390 Ft
20%
Menny.:
Elérhetőség: Szállítás: 2024. második fele
Cikkszám: BU-kieg-babykit-20
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

BabyUnic Baby Kit

Baba csomag - minden, ami az újdonsült anyukák életét könnyebbé teszi!

A BabyUnic Baba csomagjában három rendkívül hasznos kiegészítő kap helyet:

  1. Kádtartó - biztonság minden pillanatban! A BabyUnic kádtartója ezt kínálja. Valamint a pancsolás felemelő élményét! A kádtartó kompatibilis az általánosan használt babafürdetők szinte mindegyikével. 

     

  2. Pelenkázó - minden egy helyen! Fürdés után már csak egy friss pelenka hiányzik. A BabyUnic átalakulóművészként ezt a feladatot is könnyedén megoldja. Csupán egy mozdulat és a kádtartóból pelenkázót varázsolhatunk!

     

  3. Nagy asztal - minden babának hely kell, ahol rendetlenséget csinálhat! A BabyUnic nagy asztala végtelen síkság, ahol egyszerre folyhat a játék, érkezhet egy kis nasi és még a sógyurmának is jut hely.

          

Anyagok
A BabyUnic egyszerűsége és egyedisége különböző típusú anyagokat igényel, melyek kombinációja optimális funkciót biztosít az összes elem számára. A gyermekek maximális biztonságát szem előtt tartva - mind fizikai, mind ökológiai szempontból - és a praktikumra és gazdaságosságra összpontosítva a következő anyagokat használtuk:

Fém részek: fa csavarok, csatlakozó csavarok, állítható anyák, 'U' alakú biztonsági elemek, tengelyek, rugók;
Vegyi anyagok: nem toxikus poliuretán festék, gitt; Medijapan: 10 mm vastagságú (anyag vastagsága) minden elem kivéve a csúszdát, ami 16 mm; Lesonit: kemény felület a pelenkázáshoz;
Gumiszalag: kerekekhez - polipropilén;
Szövet: ülés, fotel, járóka, felület a pelenkázáshoz, hintaszék, sátor;
Műanyag: fürdőkád, kerékagy, keréktengelyek, dísztárcsák; Juvidor: kapocs, kerék tengelyének csapágya (patron);
Alumínium: lemez-elemekhez tartozó minták;
Szivacs: ülésekhez, fotelhez, járókához és pelenkázó felülethez;
Confline: ülésekhez, fotelhez, járókához és pelenkázó felülethez; Pántok, cipzár és csat: szövet anyagok összekapcsolásához, övekhez;
Öv: a gyermek lábai közé kerül az ülésen;
Plexi - clirit: 1-2 mm az műszerfalhoz, pilótafülkehez.

Karbantartás
Tekintettel arra, hogy a terméket vízálló, nem mérgező, ökológiai polírozással kezelik, nincs statikus elektromosság, éppen ezért a BabyUnic karbantartása nagyon könnyű és egyszerű. A koszos részeket száraz ruhával, nedves szivaccsal vagy bőrruhával kell polírozni. A lakk károsodásának elkerülése érdekében ne használjon durva felületű szivacsot és tisztítószereket.
A BabyUnic más részei, amelyek szövetből készültek (tanulótorony, pelenkázó felület, stb), könnyen levehetők és mosógépben moshatók.

Üzemeltetési utasítások
A BabyUnic alkatrészeinek összeállításához, szétszedéséhez kérjük, használja a mellékelt összeszerelési útmutatót, amelyek egyértelműen magyarázzák az összes rész használati sorrendjét és módját. A szintén mellékelt használati utasítás bemutatja a speciális célú elemekhez - modulokhoz, didaktikus kiegészítőkhöz és kiegészítőkhöz tartozó utasításokat, amely kiegészítők könnyen és egyszerűen rögzíthetők, felakaszthatók, átvezethetők.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.