Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BabyUnic Party Kit

Kedvezményes előrendelés
199.990 Ft
119.994 Ft
40%
Menny.:
Elérhetőség: Szállítás: 2024. második fele
Cikkszám: BU-partykit-40
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

BabyUnic Party Kit

Sátor - legyen a BabyUnic a gyermekzsúrok sztárja! A BabyUnic-kal ez is lehetséges.
A sátorban egyszerre akár négyen is elférnek, a buli pedig mindig a “bunki”-ban a legjobb!

BabyUnic – fejlesztő bútor és igazi átalakulóművész

Kiapadhatatlan játékforrást találtunk ki a gyermekeknek, amely észrevétlenül fejleszti is őket, a szülőknek pedig egy olyan praktikus eszközt készítettünk a BabyUnic révén, amely egymagában kínálja az összes olyan funkciót, amit egy hagyományos babaszobában 5-10 különféle bútor szokott betölteni.

      

Anyagok
A BabyUnic egyszerűsége és egyedisége különböző típusú anyagokat igényel, melyek kombinációja optimális funkciót biztosít az összes elem számára. A gyermekek maximális biztonságát szem előtt tartva - mind fizikai, mind ökológiai szempontból - és a praktikumra és gazdaságosságra összpontosítva a következő anyagokat használtuk:

Fém részek: fa csavarok, csatlakozó csavarok, állítható anyák, 'U' alakú biztonsági elemek, tengelyek, rugók;
Vegyi anyagok: nem toxikus poliuretán festék, gitt; Medijapan: 10 mm vastagságú (anyag vastagsága) minden elem kivéve a csúszdát, ami 16 mm; Lesonit: kemény felület a pelenkázáshoz;
Gumiszalag: kerekekhez - polipropilén;
Szövet: ülés, fotel, járóka, felület a pelenkázáshoz, hintaszék, sátor;
Műanyag: fürdőkád, kerékagy, keréktengelyek, dísztárcsák; Juvidor: kapocs, kerék tengelyének csapágya (patron);
Alumínium: lemez-elemekhez tartozó minták;
Szivacs: ülésekhez, fotelhez, járókához és pelenkázó felülethez;
Confline: ülésekhez, fotelhez, járókához és pelenkázó felülethez; Pántok, cipzár és csat: szövet anyagok összekapcsolásához, övekhez;
Öv: a gyermek lábai közé kerül az ülésen;
Plexi - clirit: 1-2 mm az műszerfalhoz, pilótafülkehez.

Karbantartás
Tekintettel arra, hogy a terméket vízálló, nem mérgező, ökológiai polírozással kezelik, nincs statikus elektromosság, éppen ezért a BabyUnic karbantartása nagyon könnyű és egyszerű. A koszos részeket száraz ruhával, nedves szivaccsal vagy bőrruhával kell polírozni. A lakk károsodásának elkerülése érdekében ne használjon durva felületű szivacsot és tisztítószereket.
A BabyUnic más részei, amelyek szövetből készültek (tanulótorony, pelenkázó felület, stb), könnyen levehetők és mosógépben moshatók.

Üzemeltetési utasítások
A BabyUnic alkatrészeinek összeállításához, szétszedéséhez kérjük, használja a mellékelt összeszerelési útmutatót, amelyek egyértelműen magyarázzák az összes rész használati sorrendjét és módját. A szintén mellékelt használati utasítás bemutatja a speciális célú elemekhez - modulokhoz, didaktikus kiegészítőkhöz és kiegészítőkhöz tartozó utasításokat, amely kiegészítők könnyen és egyszerűen rögzíthetők, felakaszthatók, átvezethetők.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.